Uw bedrijf wordt omringd door talenten.
De Rotary investeert in het leiderschap van de toekomst.

Rotary Hoogeveen en Rotary Hoogeveen – De Wolden organiseren van 8 tot en met 10 oktober 2021 het RYLA weekend voor enthousiaste jonge mensen. In dit weekend staan samenwerking, bevordering van jong leiderschap en bewustwording van de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal.

Investeert u mee?
Wij brengen lokale ondernemers graag in contact met jonge talenten.

Wat is het RYLA weekend?

Tijdens het RYLA weekend krijgen ca. 28 jongeren tussen de 18 en 28 jaar een intensieve training. Hen wordt een spiegel voorgehouden; ze worden geconfronteerd met zichzelf, ontdekken hun eigen talenten en leren van elkaar. Gedurende het weekend worden ze persoonlijk begeleid door een leiderschapscoach. Een pittig weekend waar de deelnemers als young professionals uitkomen. Het weekend vindt plaats op de Steenbergerhoeve in Zuidwolde. Elke dag worden uitdagende activiteiten en presentaties georganiseerd, waarbij onder andere de leiderschapskwaliteiten van de deelnemers op de proef worden gesteld. Het weekend wordt afgesloten met een debat waar de vonken vanaf vliegen. U bent van harte welkom bij dit debat!

Wat vragen wij van u?

Vanuit Rotary stimuleren wij maatschappelijke betrokkenheid in de regio, alsook de uitwisseling van kennis en ervaring. We zien graag dat jonge talenten goede relaties opbouwen met bedrijven in onze regio. Bent u op zoek naar jong talent om uw bedrijf te versterken? Of is er iemand in uw bedrijf die u graag ziet doorgroeien naar een ‘young professional’? Doet u dan mee als bedrijf en meldt u aan!

Deelname aan het RYLA weekend kost € 550. € 50 daarvan betaalt de jongere zelf. We vragen u een scholarship van € 500 beschikbaar te stellen. U kunt een zgn. scholarship vrij beschikbaar stellen en/of daarnaast ook een kandidaat aanbrengen.

Wat krijgt u ervoor terug?

U investeert in de volgende generatie leiders. Tevens krijgt u de kans in contact te komen met talentvolle jonge mensen.

Ja, ik investeer mee.

Ik stel voor € 500 een scholarship op. RYLA Drenthe neemt na aanmelding contact met u op.

Bedankt voor je aanmelding, we nemen contact met u op.
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld.